Followers

Monday, 15 July 2013

HOT ITEM KATALOG JULAI - OGOS 2013

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK 

kali ini saya tampilkan beberapa hot items bulan ini ya..

mmg hot sgt2 terutama bila nak masuk musim raya ni kan..

mcm2 benda boleh diletakkan dlm barangan tupperware ini..n yang pastinya utk keluaran kali ini byk yg menawarkan harga yang jimat lagi berbaloi

rugi jika anda tidak grab dr sekarang

tawaran sah selagi stok masih ada sahaja tau..

ramai yang call/ sms / inbox saya bila sesuatu brg tu dah abes tempoh kempennya..bertindak segera kerana barangan tupperware sememangnya menjanjikan kualiti yg terbaik utk anda..

melabur utk barangan tupperware tidak dikira membazir jika kita btol2 mangaplikasikannya/ mengguna pakainya kerana ianya membantu  memenuhi kehendak keperluan hidup kita..jika beli dan simpan kemas dlm almari mmg tiada manfaat /kelebihan yang kita akan dapat kerana kita tidak merasai sendiri bagaimana bagusnya fungsi barangan tupperware ini..tapi kalo mmg beli lebih dan simpan itu tidak salah..bergantung pada niat dan pendirian masing2 lah kan..pada saya, kita beli n guna tupperware ini utk mendapatkan manfaatnya...bukan sekadar jamu mata dan hati..tepuk dada tanya selera =)

SEBELUM ITU, MOHON ANDA SEMUA LIKE N SHARE PAGE SAYA NI YE:


sama2 kita kongsikan n sebarkan manfaat dan kebaikan penggunaan tupperware ini ya =)

terima kasih


maxi canister 5.5L
besar ni tau..mmg puas hati dan cantik


maxi canister 5.5L
RETAIL : RM120.80 (2PCS)
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware


mosaic canister-4pcs
2pcs 1.9L
2pcs 2.8L
RETAIL: RM138.20
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware


tall canister 10L
RETAIL: RM79.80/pc
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware


blossom microwaveable serveware
free: bowls n plates
RETAIL: RM249
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware



rice dispenser hijau
free: water n strain
RETAIL: RM288
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware



cake gift set
RETAIL: RM63/set
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware



serunding gift set
RETAIL: RM32.20
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware



blossom condimate set 
RETAIL: RM55.60
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware



blossom pitcher 2.3L
RETAIL: RM52.90
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware



FULLSET LEVEL & HOSTESS


LEVEL 1
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware



LEVEL 2
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware



HOSTESS
BEST PRICE: boleh inbox di page saya ye : http://www.facebook.com/OneNurTupperware


 LIKE N SHARE PAGE SAYA NI YE:



tqsm =)




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)